Kalender

 

Kom voorzichtig uit uw kot - zoektocht Club  MTT  Category Image
 
Van Woensdag, 5. Augustus 2020 tot Zondag, 20. December 2020
Op Woensdag, 5. Augustus 2020 om 08:00
 

Na een eerste gratis Mastentopzoektocht in het provinciale domein ‘De Averegten’ te Hallaar (Heist-op-den-Berg), waaraan u nog tot half september kan deelnemen, hierbij een tweede gratis zoektocht op en rond de ‘berg’ van Heist-op-den-Berg, samengesteld door Herman Van Dessel met controle door Francine Verstrepen.
Hoewel gelegen in het centrum van de gemeente, is het er toch vrij rustig wandelen.

Ook deze zoektocht staat eveneens open voor alle niet bij onze club aangesloten zoektochtliefhebbers, u kan ze hier downloaden : Kom voorzichtig uit uw kot!
Het is uiteraard ook nu toegestaan om deze zoektocht naar andere zoektochtliefhebbers door te sturen.
Aan deze zoektocht kan u in principe deelnemen tot december 2020. Deze termijn kan in geval van strengere corona-maatregelen echter verlengd worden.

Vermits Heist-op-den-Berg in de provincie Antwerpen ligt, is het daar momenteel (tijdelijk?) verplicht om op openbare plaatsen een mondmasker te dragen.

Kleine toevoeging aan het reglement:
Alhoewel u natuurlijk steeds de door de overheid opgelegde corona-voorschriften moet opvolgen, dient u voor het oplossen van vragen (bijvoorbeeld uitrekenen van openingsuren) geen rekening te houden met coronamaatregelen. Zoek hierin zeker geen valstrikken.

De ideale antwoorden en de uitslag zullen achteraf verschijnen in het maandblad van Mastentop en zullen eveneens per mail worden verzonden.

Terug

Verbeteringen