Kalender

 

Proclamatie 1ste Land van Playsantiën Club  ERT  Category Image
 
Van Zaterdag, 18. September 2021 tot Zaterdag, 18. September 2021
Op Zaterdag, 18. September 2021 om 10:00
 

Gezien het aantal deelnemers, vinden we het op dit moment nog niet veilig genoeg om de proclamatie/ prijsuitreiking van de zoektocht 1ste Land van Playsantiën op de gewone manier te laten plaatsvinden. 

Ons clublokaal kan dus voor deze zoektocht nog niet gebruikt worden als drankgelegenheid. We nodigen u wel vriendelijk uit om uw uitslag en uw gewonnen prijs daar te komen afhalen op:

Zaterdag 18 september tussen 10:00 en 13:00 uur

(U mag zelf kiezen op welk moment tussen 10 en 13 uur u hiervoor langskomt.)

Adres: Jacob De Roorestraat 8 te Edegem. (Gebouwen van Fort 5)

Naast het verbeterblad waarop de juiste antwoorden staan met de uitslag en de eventueel gemaakte fouten, wordt ook een bundel meegegeven waarin de nodige toelichtingen en foto’s staan betreffende de juiste antwoorden. (1 bundel per adres.) 

 

Veiligheidsprocedure i.v.m. Covid-19:

Vergeet niet om je mondmasker op te zetten en bij het binnenkomen de handen te ontsmetten. Daarna wandel je naar de prijzentafel waar je de gewonnen prijs kunt afhalen. Zeker als je ook voor andere deelnemers prijzen afhaalt, breng je best een boodschappentas of iets dergelijks mee. Daarna verlaat je het clublokaal ‘langs de achterkant’ om op deze wijze het gebouw veilig te verlaten.

Indien u vragen hebt, aarzel dan niet om Marc Van den Bossche te contacteren:

  • hetzij per e-mail (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.)
  • hetzij telefonisch 03 385 84 03

Terug

Verbeteringen